Pampa została poczęta!!!!!

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Postprzez Rafal poniedziałek, 19 czerwca 2006, 12:19

darecki napisał(a):A co z kołem zapasowym-dlaczego zamontowali w bagażniku?

tego nikt nie wie...
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez jozef poniedziałek, 19 czerwca 2006, 13:18

Wie ,wie konstruktor.
Pozdrawiam JR.
1.2 D7F 98 RN
CZERWONY
KLAPA
jozef
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Rafal wtorek, 20 czerwca 2006, 08:02

Obawiam sie ze konstruktor nawet nie wie ze koła nie ma tam gdzie powinno być....
Wydaje mi sie że skoro takie pampy robią tylko od 2006 i to w dodatku nie sprzedali ich chyba jakiejs wielkiej ilosci, to majster popatrzyl ze zderzak od 4x4 to koła też jak w 4x4... Tylko niech nikt nie mowi ze w atkiej wielkiej fabryce nie ma takich pomyłek...bo to koło to jest tylko wierzchołek góry lodowej niezgodnosci z opisem....heheh
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez zuwik wtorek, 20 czerwca 2006, 21:10

Chętnie posłuchamy o reszcie :mrgreen:

Ale i tak jest fajna ;)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK wtorek, 20 czerwca 2006, 21:35

Rafal to ja też jestem ciekaw co jeszcz dojrzałeś poniżej tego wierzchołka ;)

OT: Jechałem do Bełchatowa i oto co po drodze zobaczyłem ...
Obrazek

Obrazek
Jakbyś Rafał jeszcze swego nie odebrał to bym myślał, że może któryś twój ;) A poza tym przyjemnie mi się zrobiło, bo którz się nie uśmiechnie w odpowiedzi na tak roześmianą mordkę torbacza :) :D

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez Rafal czwartek, 29 czerwca 2006, 13:46

a żeby nie było nudno.... napisałem liścik do Renault Polska:

"Samochód Renault kangoo, zakupiony w firmie Adamowscy w Starogardzie Gdańskim, przyjechał z fabryki nie zgodny ze specyfikacją przedstawiona przez sprzedającego. Sprawa na pozór błaha – dotyczyła “chromowanych obwódek zegarów”. W prezentowanej specyfikacji auto miało być w nie wyposażone, ale niestety przyjechało z obwódkami czarnymi. Sprzedający, Marcin Szyc, przyznał rację że w zakupionej wersji auto powinno być wyposażone w w/w chromowane obwódki, zapewniając jednocześnie że sprawę niezwłocznie wyjaśni. Z uwagi na opóźnienie w dostawie samochodu (ok 2 tygodni) zdecydowałem się na odbiór samochodu, który potrzeby był mi do pracy. Mimo obietnicy rozwiązania problemu, po odbiorze samochodu sprzedający nie próbował rozwiązać problemu, i nigdy w tej sprawie się ze mną nie skontaktował. Początkowo sprawa ta wydawał mi się mało istotna i mogła zostać rozwiązana polubownie, jednak z uwagi na całkowity brak kontaktu ze strony sprzedającego jest ona irytująca. Używając kolokwialnych określeń można odnieść wrażenie, że zostałem “olany” przez sprzedawce."
hehehehheh
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez Masaccio czwartek, 29 czerwca 2006, 15:00

KiK, chyba nowi klubowicze ;)

Rafal, szczerze mówiąc to te chromowane obwódki mi się nie podobają i moim zdaniem nie pasują do kangoo. Najlepiej wyglądają czarne zegary :)
Masaccio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez akagi czwartek, 29 czerwca 2006, 15:19

Rafal napisał(a):a żeby nie było nudno.... napisałem liścik do Renault Polska:

"Samochód Renault kangoo, zakupiony w firmie Adamowscy w Starogardzie Gdańskim, przyjechał z fabryki nie zgodny ze specyfikacją przedstawiona przez sprzedającego. Sprawa na pozór błaha – dotyczyła “chromowanych obwódek zegarów”. W prezentowanej specyfikacji auto miało być w nie wyposażone, ale niestety przyjechało z obwódkami czarnymi. Sprzedający, Marcin Szyc, przyznał rację że w zakupionej wersji auto powinno być wyposażone w w/w chromowane obwódki, zapewniając jednocześnie że sprawę niezwłocznie wyjaśni. Z uwagi na opóźnienie w dostawie samochodu (ok 2 tygodni) zdecydowałem się na odbiór samochodu, który potrzeby był mi do pracy. Mimo obietnicy rozwiązania problemu, po odbiorze samochodu sprzedający nie próbował rozwiązać problemu, i nigdy w tej sprawie się ze mną nie skontaktował. Początkowo sprawa ta wydawał mi się mało istotna i mogła zostać rozwiązana polubownie, jednak z uwagi na całkowity brak kontaktu ze strony sprzedającego jest ona irytująca. Używając kolokwialnych określeń można odnieść wrażenie, że zostałem “olany” przez sprzedawce."
hehehehheh

wyobrażam sobie te uśmiechy'' obrotnych sprzedawców samochodów " po twoim wyjściu z salonu, pewnie krąży tam taki dowcip o CHROMOWANYCH OBWÓDKACH ZEGARÓW
:D :D :D
akagi
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Rycho czwartek, 29 czerwca 2006, 15:21

Może by im spalić tę budę :twisted:

Nie chodzi o chromowane obwódki:

"W IMIĘ ZASAD, SK...YNU"
Rysiek
Żółta samiczka Pampa 1.4 2001
Biketransporter ;-)
Rycho
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Rafal piątek, 30 czerwca 2006, 07:26

Rycho napisał(a):Może by im spalić tę budę :twisted:

Nie chodzi o chromowane obwódki:

"W IMIĘ ZASAD, SK...YNU"

moze narazie nie bedziemy ich palić, ale dokładnie o to chodzi. jakby facet powiedział że przyszedł nie taki jak trzeba ale jest mu przykro to bym wziął breloczek renault jako rekompensate i wszystko gra.... ale jak sie robi ze mnie jaja to co???
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jestem tu nowy