Wydaje mi się, że po stronie kierowcy maska jest lekko niedopasowana... (jest bliżej reflektora niż po stronie pasażera) - ale tak jak mówię... tylko mi się to wydaje.
Progi są chyba malowane na czarno. Albo coś było robione, albo je ruda zajada. Lewe tylne nadkole/błotnik w przedniej części jakby rudawe? Oczywiście to 11-to letnie auto. Ruda ma prawo je lekko jeść. Żółtego metalica nie było. To zwykły żółty. Pokrowce na fotelach. Ciekawe co pod nimi
Mnie bardziej niepokoi brak historii napraw (sprawdzany w renault kraków na podstawie VIN - gość ma mi za godzinkę jeszcze raz podesłać sms, bo przy dyktowaniu mogłem się pomylić).
Jest możliwość, że ASO wpisywało naprawy etc tylko do książki a nie do systemu ?
Z uwagi, że sprzedający nie jest właścicielem musisz być bardziej czujny. Znamy przypadki klubowych skoczków, które po przejęciu przez komis zmieniały przebieg. Na starcie utargowałem już dla ciebie 500 zł no i lepsze wyposażenie. Klimatyzacja, Komputer, Kontrola trakcji
Dopytaj, dlaczego ma taką rejestracje a nie z 99r skoro od pierwszego właściciela
Jak nie jesteś przywiązany do benzyny 1.4 to zastanów się nad wolnossącym dieslem 1.9 D65 z 2001 Aktualnie zaczynam rozglądać się za rocznikiem 2007-2008 z klimą i elektryką więc swojego będę sprzedawał. Od 2003 jezdzi u mnie jako auto rodzinne, przebieg 115.000, ciężarówka 5 osobowa, na fakturę VAT 22%.
jacQ ex 1.2/D4F 730/Campus'07 oklejony srebrny ex 1.9D/F8Q 632/RN'01 biel lodówki