Jak sie pali tyln szyba

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Jak sie pali tyln szyba

Postprzez Antonius sobota, 16 kwietnia 2005, 22:23

Dzieki za ten korek paliwa pojade do serwisu i ich opierpapier po drugie ta szybka jak napisalem problem polega na tym ze od wewnatrz na ogrzewanej szybie drzwi jest jakby obkopcenie od zewnatrz na tej wysokosci jest zaglebienie do wyjecia uszczelki szyby czy ktos ma cos podobnego a zaznaczam ze kangorek jest nowy i ma 1300km teraz troche zwierzen mialem przed kangorkiem(1,5 80KM) 206stke 2,0HDI(90KM) w zasadzie to jeszcze ja mam autko z pelnym wypasem wiecie ABSKlima itp idt wszystko co byly bo sciagniety z zachodu mala rakietka ale tylko 3 drzwi a mi sie rodzina powiekszy na starcie wydaje mi sie ze jednak lepiej starttuje kangoor ale moze to wrazenie ze wzgledu na inne gabaryty i to jak zawieszenie przenosi nierownosci,kangor oczywiscie jest inny twarde sprzeglo i po jezdzie w korka troche boli noga ale moze dlatego ze nowy zawsze chcialem miec pojemne auto i to mnie kreci najbardziej nie zalezy mi na predkosci teraz pojade penie 150-160 to nie to co prawie 200 w peugotcie ale co tam uwazam ze jest super i tyle mam nadzieje ze powiecie cos na temat tej szyby bo jezeli to spotkalo tylko mnie to biada tym z servisu hey
Antonius
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez kerry niedziela, 17 kwietnia 2005, 08:13

Hmmm, użycie tylko jednego przecinka w całym poście (nie licząc tych w oznaczeniu pojemności) troszkę utrudnia zrozumienie informacji... :oops:
kerry
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Antonius niedziela, 17 kwietnia 2005, 08:42

No to jeszcze raz tłumacze:mam kangoora raptem 3 tygodnie,na ogrzewanej szybie drzwi bagażnika(inni mają tam klape :-) ), od wewnątrz,jest obkopcenie jakby sie cos paliło, jest to na wysokości zagłebienia w uszczelce szyby,które to zagłebienie znajduje sie z kolei na zewnątrz auta,być może dostaje sie tamtedy woda i powoduje zwarcie lub cos podobnego,auto jest nowe wiec raczej nie powinno tego byc, ale moze sie myle i stad moje pytanie, bo szybka z tylu zaczyna wygladac troche jakby ktos przylozyl do niej swieczke i obkopcil,czekam na odpowiedź>PS pewnie napiszecie gnaj do serwisu i niech wymienia na gwarancji :-) Pozdrawiam
Antonius
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez jon104 niedziela, 17 kwietnia 2005, 09:21

No jasne, że tak powiemy :lol: Bo po to przecież masz gwarancję:D

Witaj.
Co do problemów z tylną szybką, to po raz pierwszy spotykam sie z czymś takim. Zatem pozostaje serwis i sądzę, że nie powinieneś za bardzo (przynajmniej na początku) ich potraktować bo przecież "tak na fabryce zrobili".
Dokładniejszy opis możesz zamieścić w wątku "jestem tu nowy", a tam też prosimy o odpowiedź w tematach "klapa czy drzwi" i "3 powody". Z Twego postu trudno wywnioskować np. w czym kangoo-rek przewyższa lub ulega Pugowi :?
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Powrót do Pytam