Witam, chce kupić sobie półkę pod dach bo mam expressa i mało jest miejsca na pierdoły. Powiedzcie mi czy np ta półka http://www.allegro.pl/item907182487_ren ... polka.html jest uniwersalna w sensie do każdego rocznika? Ja mam 2004 1.5 DCI. Do czego są te dwa elementy co tak luzem leżą, jeden na zasłonce słonecznej. Mają otwory na dwie śruby ale na sucho nie wiem do czego są.
Zdjęcie CZAAAAAD Jak bym takiej półki nie widział to bym nie załapał co ono jest...
czART
BYŁO: Zielony(?) Kaleido - ofcorz 1.2 (75KM) 2004r. jakoś od 10.2009r. JEST: ........................................................................................................................................... Jak komuś nie przywalisz to Ci wejdzie na głowę...
Od rocznika zależał kolor, a od wersji wyposażenia "wypas" półki, w tym kangurze z 2006 mam lusterko szerokokątne do obserwacji dzieci na tylnej kanapie wbudowane w półkę.
Witam zgadzam się półka pasuje i różni się tylko kolorem ja posiadam popielatą i mogę Tobie sprzedać taki sam komplet jak na aukcji oczywiście taniej Pozdrawiam WLADEK