odkręć metalowe przewody na wtryskiwaczach (te na 17 chyba, nakręcane na górę wtryskiwaczy)...wystarczy 1 odkręcić i kręcić silnikiem do momentu polecenia paliwa z odkręconego przewodu - całe odpowietrzanie

sprawdź jeszcze czy nie masz luźno tych metalowych przewodów na pompie - otwierasz maskę, stajesz od strony akumulatora i masz przewody wchodzące do pompy - są 4...mogą być luźne, ale do ich przykręcenia musisz się postarać o bardzo cienkościenną nasadkę (13 chyba) i wtedy się uda...
co więcej - zmień przewody przelewowe - na takie bez osnowy materiałowej, z grubej gumy wystarczą (lepsze, bo sztywniejsze, ciężej nachodzą - jak nie dostaniesz nigdzie, to mogę za jakieś 3 tygodnie podesłać jeszcze kawałek tego co mi zostało - wcześniej nie da rady, bo mnie w kraju nie ma)...
sprawdź na pompie - na samej górze jest śruba (na 10 chyba)...może być niedokręcona lub podkładka pod nią już do wymiany - będzie ciągnąć powietrze...podkładkę z tektury przesmarowanej silikonem temperaturowym u siebie założyłem...
sprawdź dokręcenie wtrysków - rozmiaru klucza nie pamiętam (ok.20 chyba)...czy w okolicach gwintu wtryskiwacz-głowica nie masz mokro...jak masz, to ja u siebie wtryski wkręcałem na teflon
w nawiasach masz "chyba" - nie mam już Kangoo - stan przejściowy póki co, a miałem 1.9D i zdążyłem poznać silnik...