przez WojtekKangoo sobota, 18 grudnia 2010, 17:32
Ok!
Jak będe miał troszeczke wolnego czasu to pojade podpiąć mego"Bałwanka" pod kompa.A co do ostatniego postu kolegi to ja katalizator mam usunięty.Dzisiaj rozmawiałe z jednym gościem co miał podobne objawy w skodzie i u niego przyczyną była uszczelka od kompa jak była wilgoć to silnik szalał i chodził jak chciał.Jeździł też na kompa i to kilka razy i nic to nie dało.Sam poszedł po pomysł do głowy i całego kompa odpioł wyczyśćił z zewnątrz i przejechał lakierem kilka razy aby go uszczelnić i objawów uprzykżających życie nie ma od roku.Ale puki co to jak reanimować kangoo to dokładnie a nie po łebkach.A co do zaworów to chyba gdyby były rozlegulowane to chyba miał by problemy z odpalaniem i "serduszko" jego by chodziło dziwnie.A u mnie pali na raz a auto teraz stoi pod chmurką.Silniczek chodzi ładnie.Więc czy oby to zawory ale dla profilaktyki to wezme się za nie.Mam tylko pytanie co spędza mi sen z powiek czy paseków rozrządu jest kilka rodzai do mojego motoru bo na kturejś z zakładek ktoś tam pisał że do danej pojemności widział 2 rodzaje tych pasków?!
Pozdtrawiam i życze wytrwałośći w tych śniegowych zaspach.
Ale kicha progi się sypią i wielkie dziuryyyyyy się pojawiły!!!