Miałem podobny problem , ale wibracje nie były aż tak wyczuwalne . Po prostu coś chrobotało w pewnym zakresie obrotów, właśnie po wymianie sprzęgła .
Historia zakończyła się sama z siebie . Dziwne ale prawdziwe. Cała zadyma ze sprzęgłem zmusiła mnie i dobrego kolegę do 28 godzinnej walki z autem . Na początku założyliśmy tańszy zamiennik , okazało się że po uruchomieniu silnika miałem podobny objaw do Twojego . Więc walczyliśmy dalej. Demontaż i co się okazało- tarcza jest 15 mm większa . Zaczęliśmy szukać tarczy 200mm i tu zonk , wylądowałem w serwisie . Niestety serwis mnie nie pocieszył . Tarcza do uzyskania ale cena kosmiczna . mało tego trzeba by poczekać . . Więc zaczęliśmy szukać docisku i tarczy innej firmy . Znaleźliśmy tarczę 215mm z dociskiem firmy Valeo ale porównywaliśmy stary docisk do nowego , oraz tarczę do nowej tarczy wybraliśmy taką, która jest najbardziej zbliżona kształtem do oryginału .
założone i na początku słyszałem takie chrobotanie jakby właśnie coś ze skrzynią biegów było nie tak , albo z przegubami . Szukaliśmy przyczyny ale nie było się do czego przyczepić . Dziś samo ucichło albo więc coś się skończyło i jeszcze o tym nie wiem albo będzie dobrze .