[b]TABU? Problem kluczyka (plip/cewka) immobilizer fabryczny

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Postprzez Gość środa, 24 sierpnia 2005, 12:24

Anonymous napisał(a):jutro do niego podjade i sprobuje sie dowiedziec jak najwiecej,mysle ze jesli powie mi wszystko(jesli nie uzna tego za tajemnice) to instrukcje powinny pomoc bo to byla chwilka roboty,skads wyjal pare kabelkow,ktores polaczyl i tyle tego.Napewno skomplikowane to nie bylo,a drogie tym bardziej.Mam ten sam silinik co ty,pompka tez lucasa.

OK. Jak co¶ siê dowiesz to pisz szybko ci jest grane bo muszê sprawê zamn±æ jak najszybciej... mo¿esz te¿ na priv.
Gość

Postprzez Puchatek środa, 24 sierpnia 2005, 12:27

Anonymous napisał(a):
OK. Jak coś się dowiesz to pisz szybko ci jest grane bo muszę sprawę zamnąć jak najszybciej... możesz też na priv.

To wyżej to było moje. :D
Pozdrawiam Puchatek
Kangoojunior

Postprzez Gość środa, 24 sierpnia 2005, 14:18

by³em dzis u niego,ale akurat nie bylo szeryfa zakladu,powiedzialem pracownikom o co mi chodzi,jutro ma mi to na popoludnie rozpisac po ludzku,moze jeszcze podjade na wieczor sie przypomniec.Sorry ze tak dlugo musisz czekac,ale nie do konca ode mnie to zalezy.
Gość

Postprzez Puchatek środa, 24 sierpnia 2005, 16:08

Anonymous napisał(a):byłem dzis u niego,ale akurat nie bylo szeryfa zakladu,powiedzialem pracownikom o co mi chodzi,jutro ma mi to na popoludnie rozpisac po ludzku,moze jeszcze podjade na wieczor sie przypomniec.Sorry ze tak dlugo musisz czekac,ale nie do konca ode mnie to zalezy.

Stary dzięki za dobre chęci....:D
jak tylko będziesz miał info na tak lub na nie to pisz od razu. Max. jutro późnym popłudniem chciałbym sprawę zamknąć i szykować się do drogi...
Pozdrawiam Puchatek
Kangoojunior

Poprzednia strona

Powrót do Pytam