No ale każdy ma swój punkt widzenia i trzeba to uszanować. Choć powiem szczerze , że chyba wolałbym Nyskę albo Poldka Trucka

Ale w ogłoszeniu nie widziałem przebiegu. Jeśli mają około 200kkm to nadzwyczaj dobrze się prezentują (przynajmniej na zdjęciach).
A dla chętnych na zakup autka typu Kangoo mam info: wiem , że nie kazdy może sobie pozwolić na nowe autko z salonu ale w brew pozorom to nie jest taka głupia sprawa jeśli autko ma służyć do zarobku a nie mamy ochoty ciągle stać na kanale u mechanika lub dokładać do autka lub też nie mamy czasu na szukanie tego jedynego , używanego który spełniłby nasze oczekiwania. Mówię tutaj o zakupie nowego autka z salonu. Byłem ostatnio w pewnej kwestii w jednym z salonów Renault i pytałem o nowe Kangoo Express, i tak :
Wspomniany model z klimą ABS i paroma bajerami częściowo przeszklony i takie tam pierdułki w wersji Pak Clim 1,6 16V 105 KM , po rabacie wyszdł jakoś 52 000 PLN brutto (42600 netto)
A ta sama wersja w 1,5 DCI 85 KM tylko 2000 PLN więcej.
Jeśli ktoś chce przeznaczyć około 20000 PLn na zakup autka o przebiegu 200kkm to ja osobiście wpłaciłbym tą sumę na nowe autko a resztę w Leasing lub kredyt i jeździmy autkiem 5- 6 lat bez dotykania czego kolwiek.
Takie jest moje zdanie i oczywiście nikt nie musi się z nim zgadzać. Ale nowe auto to (po mimo jakiegoś jednak obciążenia finansowego) to jednak rozsądna alternatywa. W skali prowadzonej działalności przynosi często więcej kozyści i oczywiście przyjemności z tytułu posiadania nowego autka , a i wizerunek też nie jest bez znaczenia