Kangoo 2003 po lifcie. Jaką zamontować kratę?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: Kangoo 2003 po lifcie. Jaką zamontować kratę?

Postprzez belcik81 niedziela, 19 lipca 2015, 15:36

Dzięki za szybką odpowiedź, wolałem się upewnić bo różnie bywa, ostatnio teściu swoim Kangoo pojechał na przegląd to go diagnosta wygonił by tylną kanapę montował bo bez niej przeglądu nie przejdzie.
belcik81
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Kangoo 2003 po lifcie. Jaką zamontować kratę?

Postprzez biancoo wtorek, 4 sierpnia 2015, 14:53

Dziękuję wszystkim, którzy zainteresowali się moim problemem. Sprawę już załatwiłem do końca.
Jako, że kupiliśmy już drugie auto (Audi A4 kombi 2.0 2004 zadbany 177tys, przerobiłem już na gaz) to mogłem już spokojnie przerobić kangura dodając mu kratę.
Dołączyłem zdjęcia, mam nadzieję, że dobrze to widać.

Zamontowałem kratę tylko za kierowcą i zamocowałem bardzo mocny gruby płaskownik, który ją unieruchamia. Nawet bez niego krata nie chciała iść za bardzo do przodu bo z lewej strony blokowała się ładnie o obudowę, ale w tej chwili trzyma się to bardzo solidnie i ani drgnie. Mocowań na górze nie pokazuję bo za bardzo obrympoliłem plastik. Nie przemyślałem i wyszło jak wyszło. Ważne, że działa i otwory pasowały.
W kilka minut mogę przerobić go z powrotem na osobówkę. Mogę też zamontować tylne siedzenie za pasażerem a nawet wszystkie bez zdejmowania kraty. Teraz dopiero czuję sie bezpiecznie przewożąc sprzęt muzyczny. :P
Załączniki
2.JPG
2.JPG (110.66 KiB) Przeglądane 823 razy
1.JPG
1.JPG (111.14 KiB) Przeglądane 823 razy
Kangoo 1,2 16V Expresion 2003 r zielony - mam go od nowości. Jestem z niego zadowolony dlatego będzie u mnie jeszcze długo
Audi A 4 kombi 2.0 (gaz) 2004.
biancoo
Kangoojunior
Kangoojunior

Poprzednia strona

Powrót do Pytam