Zamiana H4 na xenon H4

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: Zamiana H4 na xenon H4

Postprzez wojtas040 niedziela, 6 listopada 2011, 16:41

skarb napisał(a):przez skarb środa, 9 lutego 2011, 21:11
Jak dostałeś od Szefa to wymieniaj i zakładaj i nie zadawaj pytań.

Jak Szef daje to trzeba przyjąć i podziękować :lol:

pan dobra rada dla każdego :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
wojtas040
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Wiz niedziela, 6 listopada 2011, 17:17

Kolego zacytowana wypowiedz byla skierowana pierwotnie do mnie. Musze Cie zmartwic poniewaz ja w odroznieniu od innych mysle, efektem tego bylo NIE zalozenie powyzszego zestawu jak i zrozumienie ironi jaka byla zawarta w poscie kolegi Skarba :lol:
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez michalxtreme poniedziałek, 7 listopada 2011, 07:12

Wiz napisał(a):.......Musze Cie zmartwic poniewaz ja w odroznieniu od innych mysle, efektem tego bylo NIE zalozenie powyzszego zestawu ....... :lol:

Tadziu piszmy z zrozumieniem od razu. By nie została ta wypowiedź odebrana nieopatrznie i nie wysuwano zbędnych roszczeń i pretensji. Jak mniemam chodziło Ci o szefa prawda :?: ;) :lol: A poza tym ktoś tu również dostał coś od szefa KKP. Nie dość, że nie przyjął to i nie podziękował. Mało tego to i się jeszcze niewdzięcznik wykłóca z naszym miłościwie nam panującym :!: Nawet zwykły opiernicz z strony czerwonego dla czarnego powinien być szeroko pojętym zaszczytem :!: :mrgreen: Proszę dajmy już spokój tym dyskusjom. Jak mówi przysłowie na pewne choroby nie ma lekarstwa tylko trzeba maść na odciski kupić :!: :lol:

Posty bardziej lub mniej humorystyczne, a niekoniecznie związane bezpośrednio z tematem, zostały przeniesione do stosownego wątku (admin/mod)
Renault Kangoo 1,4 RT + całe mnóstwo "hand made" - zwierz to mój pupil !! Dbam jak mogę !! :-D
michalxtreme
Kangoexpert(em się nie czuję!)
Kangoexpert(em się nie czuję!)

Poprzednia strona

Powrót do Pytam