Witam kupię włącznik szyby od strony kierowcy z automatem na 5 pinów (wysoki) do Kangoo 98r.
Kangoo 1.9 "kadzidełko"D65, 1998 r +dwie poduchy+elektryczne szyby+wsp.kierownicy+hak+halogeny przeciw mgłowe+belki dachowe+halogeny drogowe+obrysówki boczne i dachowe CB radio President LINCOLN + Leem at 2001 turbo w dziurce+FD 2060
Jak możesz to proszę o fotkę do strony pinów i z tej strony gdzie są wycięcia które wchodzą w kostkę to zobaczę i powiem czy podejdzie.Pozdrawiam!
Kangoo 1.9 "kadzidełko"D65, 1998 r +dwie poduchy+elektryczne szyby+wsp.kierownicy+hak+halogeny przeciw mgłowe+belki dachowe+halogeny drogowe+obrysówki boczne i dachowe CB radio President LINCOLN + Leem at 2001 turbo w dziurce+FD 2060
Oba są takie same . Różni je tylko ilość pinów . Jak nie zapomnę to jutro sprawdzę jak to u mnie wygląda ........ A może od " meganki" by pasowały ?? Już kilka razy pisałem , że niedaleko miejsca gdzie mieszkam mam szrot . Zresztą , kilku klubowiczów już zaopatrzyłęm w jakieś "drobiazgi ", Mogę sprawdzić
1.4 wypasiony silver . rocznik 2002. Fantastik sam plastik .
Dzięki chłopaki za zaangażowanie się w temacie.Mi jest obojętne czy z impulsem czy bez byle by był, bo otwieranie szyby śrubokrętem (czyli zwieranie styków) trochę zaczyna mnie irytować