Kangoo vs Caddy (TVN Turbo)

Wiem jak coś zrobić lub mam wiedzę, którą chcę się podzielić z innymi

Postprzez michal środa, 15 marca 2006, 23:48

VW fan - przedstaw jakieś inne argumenty o wyższości caddy bo ten jak ciężko trzeba na niego tyrać jest ...mało przekonujący.

Ja cenię kangoo, za to , że jest krótki (ok 4m) i dlatego mieści się na moim miejscu garażowym a polonez przeszkadzał innym przy wyjeździe, plus więcej luzu na parkowanie w mieście (mimo to ma o przeszło 300 l większą objętość bagażnika od vw -mówię o najnowszym caddy bo przecież równolatek kangura to poprzednia epoka .

silnik 1.5 dci rozpędza sie 12.5s do 100km a minimalne zużycie to 4.3l
(ja jeżdząc w Warszawie gdzie są światła i korki mam zużycie 5,5-5,7l
olej wymieniam co 30 tyś mam 92 tyś i żadnych z nim problemów .

A najlepiej przyjedz Caddy na jakiś nasz spot (poważnie :!: ) - obejrzymy twoje cudo z otwartymi ustami - bo jak na razie nie ma ich zbyt wiele przeważnie firmówki . na marginesie jedna z recenzji tego modelu zaczyna się tak:
"auto produkowane jedynie w Polsce i wcale tego nie widać .... o co kurcze chodzi? 8O

Aha i jestem za wolnością wypowiedzi dla VW fana, Staśka i innych, którzy osmielą się krytykować nawet w mało kulturalny sposób ( to fajnie,że czytaja nas uzytkownicy innych samochodów -pamiętacie był jeden co chwalił się Bmw - a jednak czegoś mu brakowało i wchaczył się w naszą stronę (teraz wpadłem na to, że usiłował przewieźć lodówkę swoim super samochodem i to go tak sfustrowało :D ) podziwiałem gościa ,że z takim samozaparciem wchodził na śmiertelnie nudną dla niego stronkę..
michal
helios 1.5 dci
michal
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez michal środa, 15 marca 2006, 23:51

o rany zapomniałem dodać, że niektórzy mają kangura z napedem na 4 koła ..... :P
michal
helios 1.5 dci
michal
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik czwartek, 16 marca 2006, 00:11

Pamiętaj, że krytyka takich gości bywa mało konstruktywna (że wspomnę: "mam 15 lat i ileśtam w bicepsie a ty jesteś parówa" :lol: )
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez sw czwartek, 16 marca 2006, 07:55

Proponuje wycinać wszystkie posty, których autorzy twierdzą, że kangur nie jest królem zwierząt... ee... samochodów swojej klasy.
Dodatkowo autorów na pal!
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez sw czwartek, 16 marca 2006, 07:56

Zaprzeczam jakobym poprzedni post ja pisał. To mój kangur dorwał się do komputera. Teraz za karę stoi na mrozie. Ależ te kangury nietolerancyjne...
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK czwartek, 16 marca 2006, 08:51

Ja tez jestem za konstruktywną wymianą zdań z uzytkownikami innych aut tej klasy ... ale jak widzę taki komentarz to się krew we mnie gotuje :twisted:
Tylko renufka zdobyła się na zrobienie od nowa takiego autka dostawczego a nie doklejanie czegoś na kształt "paki" do już isniejących...

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez zuwik czwartek, 16 marca 2006, 09:12

Spoko spoko, VWFAN nam nie groźny 8)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez michal czwartek, 16 marca 2006, 09:22

zuwik napisał(a):Spoko spoko, VWFAN nam nie groźny 8)

dlaczego nie dasz mu szansy :( (nie o taką Polskę walczyłem pod budką z piwem aby mnie wycinać jak kogoś nazwę chłopaczkiem z kompleksami - to przecież mój wstyd jeśli jestem burakiem) chętnie obejrzał bym caddy lecz prawdopodobnie gość nim nie dysponuje albo zarzyna go kredyt sądąc z jego postu.
michal
helios 1.5 dci
michal
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez PanKot czwartek, 16 marca 2006, 09:26

Panowie, nie ma co się denerwować i przejmować człowiekiem, ktory błąka się po necie i szuka kumu tu przy*****.
Nikt go nie chce. W klubie VW go wyśmiali.
To choroba sieroca - stał się agresywny.
Miejcie litość dla upośledzonych.
1,2;RN;60KM; żółty'98; tył-drzwi, CB-Alan-101, alu15", wersja sportowa (trampki w bagażniku).
MB 123 230CE 1984r.
PanKot
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rustyred wtorek, 21 marca 2006, 06:36

Zawsze się zastanawiałem, jaki cel mają obecni na wszelkiego rodzaju forach prowokatorzy?
Przypuszczam, że zwilża ich obserwowanie wątku i to, że inni dają się wciągnąć w dyskusję, piana im leci i w ogóle robi się gorąco. Tymczasem oni są już dawno zalogowani na forum KARMPIERSIĄ.PL i piszą, że dla dziecka najlepsze jest surowe mleko krowie, a w klubie feministycznym opowiadają: "Ja mojemu mężowi robię żarcie, pranie i wiecie co jeszcze, a on mnie bije, a ja go kocham".
No i wszędzie się normalnie gotuje, a on sobie tam tylko zagląda i się śmieje, bo jest dym.
Kochani członkowie, no weźcie przestańcie!!! Przeczytajcie sobie niektóre odpowiedzi. Mało sympatyczne, bardzo delikatnie mówiąc. Ja,ja, naturlich, ja wiem, że Szwab zaczął. No i osiągnął. co chciał!
rustyred - Radek
(kiedyś miał Kangura)
rustyred
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wiem