hiistoria serwisowa twojego auta

Wiem jak coś zrobić lub mam wiedzę, którą chcę się podzielić z innymi

Postprzez Gość sobota, 20 maja 2006, 20:05

Panowie nie cieszcie sie tak to nie jest historia serwisowa tylko historia NAPRAW GWARANCYJNYCHwykonanych w serwisie chyba nie ³udzicie sie ze pracownik serwisu po ka¿dej wizycie waszego auta w serwisie bierze zlecenie i klepie wykonane naprawy w komputer?
Gość

Postprzez Alberciak sobota, 20 maja 2006, 20:17

Przecież jeżeli wystawiają fakturę, to musza wypisać co było robione i jakie części były pobierane. A to dalej automatycznie dopisywane jest do historii auta. Tak przynajmniej jest w moim serwisie
POZDRAWIAM
Alberciak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Gość niedziela, 21 maja 2006, 09:12

Alberciak historia o której mówisz znajduje sie w komputerze partnera Renault.Natomiast informacje które dostali¶cie w serwisie o swoim aucie znajduj± sie w ¶wiatowej bazie danych Renault która nazywa sie ICM.za pomoc± tej bazy ka¿dy autoryzowany partner Renault otrzymuje zwrot kosztów za akcje serwisowe i za naprawy gwarancyjne.dostêp do sieci maja wszyscy koncesjonariusze Renault,st±d serwis w koziej wólce wie co naprawiono na gwarancji w Twoim samochodzie który wcze¶niej je¼dzi³ w Pakistanie.do ICM nikt nie wpisuje co by³o naprawiane w autach po gwarancji bo po co?
Gość

Postprzez zuwik niedziela, 21 maja 2006, 10:35

Co to są koncesjonariusze? :roll: Jakieś formularze? :D

Jest jeden sposób, żeby rozwiązać tą dyskusję. Koledzy, którzy sprawdzali swoje autka - na jakim przebiegu i po ilu latach była ostatnia zanotowana naprawa?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Gość niedziela, 21 maja 2006, 13:40

koncesjonariusz to inaczej autoryzowany serwis
Gość

Postprzez zuwik niedziela, 21 maja 2006, 15:12

Kurczaki zwracam honor 8O

Ciekawe czemu wszyscy piszą/mówią koncesjoner :? Ale PWN potwierdza, koncesjonariusz. Przepraszam że śmiałem wątpic :)

Kim wogóle jestes gościu?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Gość niedziela, 21 maja 2006, 15:55

poznali¶my sie podczas wymiany pogl±dów na temat diagnostyki diesla
Gość

Postprzez Gość sobota, 10 czerwca 2006, 14:12

wpisuja tam wszystko bez wzgledu na przebieg jesli jedziesz na serwis i cos grzebia to na calym swiecie moga sprawdzic co grzebali
Gość

Postprzez ROBAK sobota, 10 czerwca 2006, 15:38

Gość napisał(a):wpisuja tam wszystko bez wzgledu na przebieg jesli jedziesz na serwis i cos grzebia to na calym swiecie moga sprawdzic co grzebali

Jasne czy uważasz , że jakość świadczonych usług proponowanych przez ASO jest odpowiednia ???? pod wieloma względami dla przeciętnego POLAKA ??
Pozdrawiam .
Pozdrawiam - ROBAK
Moja strona - WWW - serdeczne zapraszam.

Obrazek
ROBAK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK sobota, 10 czerwca 2006, 20:09

mogę być pełen podziwu dal osób które wypowiadająć się mają zarazem coś do powiedzebnia ... jednak jednocześnie nie mam zaufania do anonimów - niezależnie od tego co mówią :roll: Przykro mi Gościu nie jesteś dla mnie wiarygodny :? Jeżeli znajdujesz czas na to by napisać kilka już postów w danym temacie, to bez wątpienia znajdziesz chwilkę czasu by się zarejestrować i napisać kilka słów o sobie...

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wiem