Przed³u¿ony Kangoo (!!UWAGA!! CIEKAWOSTKA)

Wiem jak coś zrobić lub mam wiedzę, którą chcę się podzielić z innymi

Postprzez PanKot poniedziałek, 17 lipca 2006, 06:45

KiK napisał(a):na litość ... toż to jakaś prowokacja :lol: :lol:

Kuba

zapewne

Gość napisał(a):pozatym oprocz elementu przedluzajacego sa potzrebne specjalne blachy
ktore wygladaja ja od normalnego kangoo ale sa dluzsze i siegaja az do dzwi kierowcy i sa przymocowane na kleju

pozdrawiam

Gosc

W historii motoryzacji znane są samochody klejone. To były zawsze auta z wyższej półki. :!:

Co w tym dziwnego, że przedłużana wersja Kangoo ma dłuższe blachy :?:
Mnie to nie dziwi a nawet wydaje mi się to normalne.
1,2;RN;60KM; żółty'98; tył-drzwi, CB-Alan-101, alu15", wersja sportowa (trampki w bagażniku).
MB 123 230CE 1984r.
PanKot
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez rustyred wtorek, 18 lipca 2006, 05:00

Sensacyjność tej wiadomości, nie wiem czemu, przypomniała mi następującą historię. Jakieś 15 lat temu, w początkach ery magnetowidów, zwanych wówczas wideami, istniał "giełdowy" system wymiany kaset z filmami na inne. I wtedy można było wymienić tylko kasetę ze srebrzystymi rolkami, po których jechała taśma, na taką samą. I ktoś kiedyś mówił: "Nie kupuj kaset z plastikowymi rolkami, bo ci nie zejdą na giełdzie". No do tej pory mnie wzrusza to wspomnienie.
rustyred - Radek
(kiedyś miał Kangura)
rustyred
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez KiK wtorek, 18 lipca 2006, 07:23

rusty pamiętam jakby to było wczoraj :D Panowie z tekturowymi pudełkami wypchanymi kasetami na giełdzie :lol: ... pierwsze lata wolności ;)

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Poprzednia strona

Powrót do Wiem