MZ_MZ napisał(a):Mam pytanko:
Czy wszyscy uzywacie w zimie opon zimowych, czy raczej całorocznych?
Kiedy byłem na etapie poszukiwania kangura, to mało kto ze sprzedających posiadał opony zimowe.Uznałem, że pewnie w użytkowych samochodach częściej stosuje się opony całoroczne niż zima/lato ?
Jak jest to u was drodzy koledzy?
MZ_MZ napisał(a):Mam pytanko:
Czy wszyscy uzywacie w zimie opon zimowych, czy raczej całorocznych?
Kiedy byłem na etapie poszukiwania kangura, to mało kto ze sprzedających posiadał opony zimowe.Uznałem, że pewnie w użytkowych samochodach częściej stosuje się opony całoroczne niż zima/lato ?
Jak jest to u was drodzy koledzy?
ROBAK napisał(a): Ja używam zimowych opon "MATADOR" RF i jestem zadowolony) natomiast polowałem na opony "FULDA" stosowne do torbacza ale niestety dostępne były tylko trzy sztuki
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam ROBERT
PanKot napisał(a):ROBAK napisał(a): Ja używam zimowych opon "MATADOR" RF i jestem zadowolony) natomiast polowałem na opony "FULDA" stosowne do torbacza ale niestety dostępne były tylko trzy sztuki
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam ROBERT
...![]()
To opłacało im się wyprodukować tak mało![]()
![]()
PanKot napisał(a):Między wielosezonowymi a letnimi jest niewielka różnica natomiast w porównaniu do zimowych jest spora.
Odkąd posiadam zimówki stałem się ich zwolennikiem. Na śniegu i podczas zimowej chlapy warto jest mieć odpowiednie gumki.
ROBAK napisał(a):
Ja używam zimowych opon "MATADOR" RF i jestem zadowolony) natomiast polowałem na opony "FULDA" stosowne do torbacza ale niestety dostępne były tylko trzy sztuki
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam ROBERT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości