witam,co do cennika to chyba w głogowie mają inny-swój własny,otóż postanowiłem wymienic rozrząd do mojego futrzaka 1.9dti, właśnie w ASO a bo to poważna sprawa no i będe miał gwarancję!!!!,gdy zapytałem o cenę usłyszałem że częsci kosztują 380zł i robocizna też 380zł,kurde nic tylko u nich przecież to taniej niż w sklepach i internecie(chwaliłem się tym nawet na forum-nie wierzycie ? Brada też nie wierzył).Ech pojechałem , wymienili- i co ? ,no właśnie co?,zaczeło cóś w silniku piszczec,no to jade z powrotem a tam,że to nowy rozrząd i trza pojeżdzic to piszczec przestanie

??????,nie wytrzymałem i jadę z powrotem,zajeżdżam do nich z wielkim ryjem-oni oglądają wnętrze kangoooorai stwierdzają UWAGGGGA,że trzeba wymienic rolkę i napinacz?????????????????,bo to co wymienili to tylko pasek i koło pasowe czyli to co obejmuje zestaw rozrządu,oczywiście w głogowie,a więc rolkia i napinacz to razem 780zł 320zł robocizna i w ten właśnie sposób u nas rozrząd wychodzi 1480zł,he he he,powiedziałem im żeby się odj.,.......irolkę i napinacz znalazłem na allegro za 380zł a nie 780zł,no ioczywiście gwarancji niemam,bo rolkę i napinacz wymieniłem u kogoś innego.ASO w głogowie to filia serwisu RENAULT w lubinie,a więc dzwonię do lubina do serwisu i pytam ile kosztuje wymiana rozrządu,facio mi mówi że około 1300zł,więc pytam podchwytliwie czy nie można by samego paska i koła pasowego-goś odpowiada mi że tylko idiota tak wymieniałby rozrząd,no więc następnie dzwonię do dyrektora serwisu ze skargą na filię w głogowie a pan dyrektor okazuje się tym samym jełopem co facet w głogowie który mi właśnie tak cierpliwie tłumaczył(gdy ja na nich szczekałem),iż ZESTAW ROZRZĄDU PRZEWIDUJE WYMIANĘ PASKA I KOŁA PASOWEGO!!!!!!!!
sorki że tak długo przynudzałem,ale musiałem się wyżalic
pozdrawiam
1.9dti-dla nas morska pięknośc.
GG 2220895