A kiedy ostatnio tankowałeś?
Bo zimna zima zaczęła się ledwie kilka dni temu, a wcześniej nikt w stacjach zapewne nawet nie myślał o zimowym paliwie...

Coś mi tu śmierdzi!!! Właściciel kangurka od 3-4 lat???? Jak dla mnie to już chyba 3 lub 4 zima! I proszę pisać po polsku bo zajęło mi sporo czasu rozkodowanie treści. Jeżeli ktoś z taką samą dbałością pisze jak i dba o samochód to może faktycznie na rower się przesiąść pora. Chociaż i tam trzeba łańcuch smarować.
bogdan02 napisał(a):Ten diagnosta to jakiś dziwny jest.
Zabrał samochód na rolki, na szarpak, sprawdził ustawienia świateł, sprawdził z kanału luzy przedniego zawieszenia i wycieki z silnika, przypuszczam że nie, ale do tabliczki się przyssał.
Szumak napisał(a):Tabliczka jest obowiązkowa, bez tego nie powinni Ci podbić przeglądu.
Idziesz do wydziału komunikacji i składasz wniosek o wystawienie zlecenia na wyrobienie tabliczki zastępczej (zapytaj w informacji o formularz wniosku, pokierują Cię tam nie robiąc problemów).
Ze skierowaniem z WK jedziesz do okręgowej stacji kontroli pojazdów, gdzie wyrabiają tabliczkę znamionową i mocują ją do karoserii. Te najmniejsze punkty kontroli nie mają wystarczających uprawnień z tego co mi mówiono.
Wyrobienie tabliczki wiąże się z dodatkową opłatą, ale nie jest to duży wydatek. Szczegółów dowiesz się w WK lub w stacji kontroli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości