Przeszukałem forum w zakresie tematów z zaworem immo, lecz nie zanalazłem potrzebnej mi informacji.
Posiadam kangoo 1.9 D z 1999r. Wyczytałem że każdy model ma fabryczne immo. Mój diody na tablicy, pierścienia na stacyjce ani nic w kluczyku nie ma.
Natomiast mam obawy co do zaworu immo w pompie ( o ile u mnie istnieje). Mam pompe lucas z linką i widzę na niej dwa zawory, gzie konkretnie mógłby być schowany ten od immo?
Oglądając uważnie pompę nie widzę nawet żadnych ewentualnych przewodów do tego zaworu. Proszę o konkretne wskazanie tego miejsca

Dodam tylko że problemem w moim kangoo jest zupełny brak odpalania. Świece nowe, grzeją ok i przekaźnik również ok. Linia paliwowa w porządku, czekam tylko na drugie auto aby kangura zacholować na pomiar ciśnienia. Problem zaczoł się chyba od alarmu, był tak podłączony że odcinał zawór od czujnika wstrząsowego ale w tej chwili alarm wywaliłem bo ogólnie siadła w nim centralka. Proszę o porady. Pozdrawiam.
1. Witamy sie w innym watku

2. Zycze powodzenia, bo ja osobiscie bym nie odpowiadal "nieznajomym" na pytania o IMMO - nie mamy pewnosci ze na pewno TY jestes wlascicielem tego auta.
/Pozdrawiam MOD