Kango 1.9 D zawór imo ?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Kango 1.9 D zawór imo ?

Postprzez ramzes środa, 8 grudnia 2010, 11:28

Witam serdecznie.
Przeszukałem forum w zakresie tematów z zaworem immo, lecz nie zanalazłem potrzebnej mi informacji.
Posiadam kangoo 1.9 D z 1999r. Wyczytałem że każdy model ma fabryczne immo. Mój diody na tablicy, pierścienia na stacyjce ani nic w kluczyku nie ma.
Natomiast mam obawy co do zaworu immo w pompie ( o ile u mnie istnieje). Mam pompe lucas z linką i widzę na niej dwa zawory, gzie konkretnie mógłby być schowany ten od immo?
Oglądając uważnie pompę nie widzę nawet żadnych ewentualnych przewodów do tego zaworu. Proszę o konkretne wskazanie tego miejsca :)
Dodam tylko że problemem w moim kangoo jest zupełny brak odpalania. Świece nowe, grzeją ok i przekaźnik również ok. Linia paliwowa w porządku, czekam tylko na drugie auto aby kangura zacholować na pomiar ciśnienia. Problem zaczoł się chyba od alarmu, był tak podłączony że odcinał zawór od czujnika wstrząsowego ale w tej chwili alarm wywaliłem bo ogólnie siadła w nim centralka. Proszę o porady. Pozdrawiam.

1. Witamy sie w innym watku :!:
2. Zycze powodzenia, bo ja osobiscie bym nie odpowiadal "nieznajomym" na pytania o IMMO - nie mamy pewnosci ze na pewno TY jestes wlascicielem tego auta.
/Pozdrawiam MOD
ramzes
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Kango 1.9 D zawór imo ?

Postprzez ramzes środa, 8 grudnia 2010, 23:09

Do osoby która napisała na zielono.
Nie przywitałem się gdyż posiadałem już od długiego czasu konto w klubkangoo, lecz straciłem dane do dostępu. Jest to efekt pamięci hasła a po awarii systemu niestety nie kojarzę nawet loginu( tu się zgodzę z kolegą). Natomiast może podam nr z dowodu rejestracyjnego, bądź inne dane aby nie być podejrzewanym o złodziejstwo.
Już teraz mam jasność skąd biorą się osoby z myślami o zamachach chociażby w "katastrofie smoleńskiej".
ramzes
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Kango 1.9 D zawór imo ?

Postprzez bogdan02 czwartek, 9 grudnia 2010, 12:09

Było napisać do admina w sprawie konta.
A nie podawanie informacji na temat zabezpieczeń popieram bo cenię swoją własność i nie oznacza to że mam paranoję.
bogdan02 - Już jestem emerytem
Xsara Picasso 1,8 LPG i Xsara 1,8 LPG Też francuzy czyli nieprzewidywalne samochody
bogdan02
Kangooekspert
Kangooekspert

Powrót do Pytam