pomarzymy?

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez sw środa, 2 lutego 2005, 20:37

Ja mam małe wymagania. Rzeczywiscie 4x4 1.9dCi byłby w sam raz, choć to maszynka do zabijania, biorąc pod uwagę, co można na drodze zrobić tym kangurem. Do tego dobre tarcze z przodu i z tyłu, i troche udogodnień: porządne sterowanie wycieraczkami, światła zimowe, heteroseksualna trąbka, nawiew na tył. Takie tam drobiazgi, bo poza tym to autko jest dla mnie idealne.
Aha - jeszcze takie lusterko jak w scenicu (do oglądania tylnej kanapy).
Chyba nie udało mi się wydać 3mln. Trudno, zainwestuje w fundusze i z odsetek co roku będę kupował kolejnego kangura w innym kolorze (aż zbiorę wszystkie odcienie).
sw
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Rafal środa, 2 lutego 2005, 23:07

a ja jeszcze chcialbym sobie znalezc taka robote, zebym musial codziennie dojerzdzac, dajmy na to 50km.... na razie chodze do pracy w klapkach.
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez Gość czwartek, 3 lutego 2005, 09:30

O o o ! Lusterko do ogl±dania dzieciaków na tylnej kanapie to marzenie mojej ¿ony i pewnie ca³kiem realne ale nigdzie nie u¶wiadczyli¶my jakiego¶ po¿±dnego.
Gość

Postprzez Gość czwartek, 3 lutego 2005, 09:31

Anonymous napisał(a):O o o ! Lusterko do ogl±dania dzieciaków na tylnej kanapie( 8O ) to marzenie mojej ¿ony i pewnie ca³kiem realne ale nigdzie nie u¶wiadczyli¶my jakiego¶ po¿±dnego.
Gość

Postprzez Mona czwartek, 3 lutego 2005, 09:35

No cholerka wylogowało mnie :evil: :evil: :evil: :evil:
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Rafal piątek, 4 lutego 2005, 15:25

No to Mona chyba mam dla Was prezent. Bo ja kupilem sobie z mysla o zamontowaniu na tylnej klapie (zeby patrzec pod "nogi" jak cofam), ale ma za dlugi uchwyt i w dodatku jest promien krzywizny za mały. Wiec nie nadaje sie do niczego. Ale do ogladania pociech, jak najbardziej. Ma bardzo mocna przyssawke, mozna zamontowac, kolo normalnego lusterka wstecznego-!!!!!
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez Mona sobota, 5 lutego 2005, 21:09

Rafal napisał(a):No to Mona chyba mam dla Was prezent. Bo ja kupilem sobie z mysla o zamontowaniu na tylnej klapie (zeby patrzec pod "nogi" jak cofam), ale ma za dlugi uchwyt i w dodatku jest promien krzywizny za mały. Wiec nie nadaje sie do niczego. Ale do ogladania pociech, jak najbardziej. Ma bardzo mocna przyssawke, mozna zamontowac, kolo normalnego lusterka wstecznego-!!!!!

bierzemy :!: Mona mówi. za ile gdzie i kiedy ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: pomarzymy?

Postprzez Grzegorz sobota, 5 lutego 2005, 21:25

Mona napisał(a):...Co by było jakbym tak wygrał w totka jakieś 3 bańki to co bym zafundował swojemu kangurkowi? No tak lekką rączką przeznaczam jakieś 50tysi. ...

A ja przede wszystkim kupiłbym nowego kangoorka, bo właśnie mi ukradli i zafundowałbym mu jakieś wyrafinowane zabezpieczenia z możliwością lokalizacji systemem satelitarnym. Mógłbym zlokalizować łobuzów, gdyby raz jeszcze podnieśli na niego rękę :twisted:
Grzegorz
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez zuwik sobota, 5 lutego 2005, 22:50

Gdybym wygrał w totka zrobiłbym sobie trochę urlopu i nowiutkim 4x4 jeździł po Polsce i szukał tych ^#$@& którzy mają czelność zabierać ludziom ich mobilne owoce ciężkiej pracy. Nie byłoby sądów. Nie byłoby litości. Nie byłoby respektu wobec prawa jednostki do życia... Nienawidzę złodziei, tych [tu seria wyjątkowo niecenzuralnych słów, których naprawdę nie wypada nawet gwiazdkować...] :evil:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Mażenie

Postprzez Malko niedziela, 22 stycznia 2006, 10:40

Na początek bym mojego 1,5 dci 82 KM zastąpił 1,9 150 KM z laguny II z 6 stopniową skrzynią biegów do tego obniżył bym moją czerwoną lodówkę i zainwestował bym we wnętrze z jasnej skóry i może jeszcze zamaskował bym blachy w środku. Myślę że to by bylo na tyle. :D
GG:4659839
czerwone alize 1,5dci 82 KM
Malko
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne