Wymiana linki sprzęgła

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Wymiana linki sprzęgła

Postprzez drabik piątek, 13 lipca 2012, 17:33

Dziś jest 13-ty, więc wszystko jakby zrozumiałe... Strzeliła linka sprzęgła jakieś 50 km od domu - to ta negatywna strona 13-go. Pozytywna jest taka, że dojechałem do domu bez sprzęgła i nie musiałem się holować.
Jutro muszę wyruszyć na poszukiwanie linki. Poprosiłbym tylko szacowne zgromadzenie instrukcję wymiany... Jeśli można... Szukałem, ale nie znalazłem....
Pozdrawiam bezsprzęgłowo
Krzysiek
drabik
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Wymiana linki sprzęgła

Postprzez gryzak2p piątek, 13 lipca 2012, 18:42

Polecam Ci materiały z serii SAM NAPRAWIAM RENAULT KANGOO:) wszystko opisane i nie powinieneś mieć problemów z naprawą. Wstawiłbym link do chomika ale nie pamiętam czy to zgodne z regulaminem:P

Edit:
w regulaminie nic nie znalazłem odnośnie linków http://chomikuj.pl/szablaa/Sam+Naprawiam+RENAULT+KANGOO+PL
gryzak2p
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Wymiana linki sprzęgła

Postprzez istanbul sobota, 14 lipca 2012, 16:25

Nie kupuj linki poniżej 100 zł !!! Ja kupiłem jakiś badziew za 50 zł i fatalnie to wysprzęgłało, ale byłem w trasie i tylko takie coś mieli na miejscu. (50 zł + 40 montaż to zawsze lepiej niż 400 zł za lawetę :) ) Jak tylko wróciłem zamówiłem oryginał w Renault za 170 zł i chodzi jak masełko :)
istanbul
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Powrót do Pytam