Dalsze uwagi. Popielniczka z przed liftowej nie pasuje. Jest zaokrąglona, a w nowej jest ścianka na prosto. Może by i weszła, ale chamsko by wyglądało. Czyli wsadziłem półkę. No cóż, będzie się trzeba zaopatrzyć w śmietnik albo przestać palić...
Mi się udało bez efaja Paliłem około 12 dziennie do paczki, a na "strzelaniu" półtorej i więcej ale pewnego listopadowego dnia stwierdziłem, że dość... i od tego momentu nie palę nic Co do deski,, czy rozlokowanie kabli pod nią idzie jakoś inaczej niż w starej, czy od spodu wyglądają tak samo?
Trochę inaczej, ale nie ma problemu. Dołem jest taki sam kanał na mocowanie gumkowe. Skoro ciąłem szlifierką to miejsce jest:) Spokojnie możesz się bawić w przekładkę.
O to dla mnie llepiej bo ja będę miał wiązkę z clio 2ph2 i licznik jest inaczej montowany niż w kangoo ph1 więc powinno być gites PS Baba mnie zostawiła, a alkoholu ni ma :<
A co Ci z wiązki jak będzie inna? Skoro masz starą deskę to instalacja Ci nie podejdzie. Tam nie ma żadnej kostki do połączenia kabiny z deską. Wszystko leci dalej w auto... I co Ty na to?