Witam, czy ktoś z kolegów wymieniał już czujnik zewnętrznej temperatury który znajduje się w prawym lusterku. Nowy czujnik w ASO kosztuje 220pln + wymiana 100 pln trochę drogo więc zakupiłem na allegro taki czujnik za 30 zł n i muszę go wymienić, Czekam na Wasze wskazówki
To chyba będziesz pierwszy. Tylko koniecznie zrób fotorelację, bo u mnie też pokazuje cuda i chętnie bym wymienił nie łamiąc przy okazji połowy zaczepów
Szukałem u siebie takiego czujnika i nie ma ,w każdym lusterku jest mała dziurka (pewnie do odpływu wody), ale nie ma w żadnej czujnika, wyświetlacz ma opcję wyświetlania temperatury , jednak nie mam pojęcia gdzie jest umiejscowiony ten czujnik skoro nie w lusterkach?
To właśnie w tych "odpływach". Konkretnie chyba z lewej. Jeżeli nie było fabrycznie, to trza dołożyć. To, że wyświetlacz ma taką opcję, to o niczym nie świadczy. Ale ten wątek dotyczy nowego kangoo, więc ostrożnie
A faktycznie:P Przepraszam , uwagi nie zwróciłem jak szukałem w jakim temacie, będę musiał po kablach iść i szukać w którą stronę jest złączka bo "odpływy" są i w lewym i prawym