wytłumaczę sytuację, potrzebuję by przerobić auto do przewozu osoby niepełnosprawnej i w tym celu muszą być złożone tylne siedzenia bo inaczej mój wózek się nie zmieści na długość i jednocześnie nie chciał bym tracić wszystkich siedzeń pasażera gdy będę jechał autem, chciałbym uratować jakoś to jedno miejsce obok mnie z tyłu
Podmiejski napisał(a):Jest różnica w fotelach między 2002 a 2005? Wg mnie - nie ma.
Więc...
Bez problemu da się wyjąć część podwójną a zostawić jedno miejsce z tyłu. Długo tak miałem
Ale ja mam starszy model...
Daje się też złożyć całkowicie czyli na sztorc jedną z cześci - nie wiem kto twierdził że się nie da (albo cóś źle zerozumiałem)
Co do wymiany foteli na lepiej trzymające.
Kup fotele od Kango I lift - są niby podobne ale zdecydowanie lepsze.
A jeszcze jak się przyłożysz - może kupisz z podłokietnikiem?..
Niedawno przerabiałem temat: optycznie niby różnica niewielka - do siedzenia kolosalna
aaa..fotel z linku do Allegro nie jest do Kangoo I - ni cholery
Podmiejski napisał(a):Bez problemu da się wyjąć część podwójną a zostawić jedno miejsce z tyłu. Długo tak miałem
Ale ja mam starszy model...
Daje się też złożyć całkowicie czyli na sztorc jedną z cześci - nie wiem kto twierdził że się nie da (albo cóś źle zerozumiałem)
Lucass napisał(a):Co do składalności i wyjmowalności: W poliftowych fotelach na pewno da się po złożeniu oparcia podnieść siedzisko pojedynczej części kanapy przy normalnie rozłożonej do siedzenia części podwójnej. Ale w odwrotną stronę to nie działa, bo część podwójna siedzenia "ciągnie za sobą" część pojedynczą. Jednym słowem można położyć oparcie tylko części podwójnej albo tylko części pojedynczej, i podnieść do pionu samą część pojedynczą kanapy, ale nie da się podnieść do pionu samej części podwójnej tylko całą kanapę.
No i właśnie o tym pisałemMarek_Bielsko napisał(a):No tak zrobiłem i mi duża część podniosła małą
W poliftowych fotelach na pewno da się po złożeniu oparcia podnieść siedzisko pojedynczej części kanapy przy normalnie rozłożonej do siedzenia części podwójnej. Ale w odwrotną stronę to nie działa, bo część podwójna siedzenia "ciągnie za sobą" część pojedynczą. Jednym słowem można położyć oparcie tylko części podwójnej albo tylko części pojedynczej, i podnieść do pionu samą część pojedynczą kanapy, ale nie da się podnieść do pionu samej części podwójnej tylko całą kanapę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość