A ja biedny dziś muszę siedzieć w pracy i nie mam jak się urwać a tam spotkanko przy Mc'Donald'zie. Tak blisko Akurat dziś musieli działacze osiedlowi zorganizować sobie zebranie plenarne. Siedzę i cierpię. Jak portier albo szatniarz. Zostawili ubrania w holu w otwartej szatni i nie mogę się ruszyć. Jakby wzięli ze sobą na salę to mógłbym się urawć na chwilkę chociaż.
Miałbym czym się pochwalić bo mam wielkiego czarnego kota na drzwiach kierwcy
1,2;RN;60KM; żółty'98; tył-drzwi, CB-Alan-101, alu15", wersja sportowa (trampki w bagażniku). MB 123 230CE 1984r.
to chyba nie dopisała frekwencja..... my akurat wygraliśmy bilety do kina... chcieliśmy ok. 22.30 przyjechać ale doszliśmy do wniosku że juz nikogo nie bedzie
1.9 D 65, biała OKLEJONA samica, 2001r. GG 8053233
PanKot napisał(a): mam wielkiego czarnego kota na drzwiach kierwcy
Mam nadzieję że długo nie cierpiał
Dobre! Już drugi dzień śmieję się z tego.
A co powiesz teraz?
Przeniosłem kota na "czoło" nad szybę przednią.
Musiałem tak zrobić bo jakiś menel chciał mi go odkleić. O mało nie doszło do rękoczynów.
Kot jest na macie magnetycznej więc można przylepiać do każdego elementu metalowego.
1,2;RN;60KM; żółty'98; tył-drzwi, CB-Alan-101, alu15", wersja sportowa (trampki w bagażniku). MB 123 230CE 1984r.
Wczorajszy spocik odbył się w kameralnym gronie 5 klubowiczy. Na umówione miejsce przybyli: Alberciak , Adik , Bullitt , Mkk i ja (jak coś pokręciłem to przepraszam-widziałem Was dopiero po raz drugi ) . Posiedzieliśmy , pogadaliśmy i popiliśmy . Mam nadzieje , że za miesiąc frekwencja będzie wyższa. Podziękowania Adik (nareszcie mam naklejke )