Juz wygrzebalem w dokumentacji ze w 1.4 cisnienie na listwie 1.06 bara a w 1.6 2.5-3.5 bara, wiec zapewne i inna pompa.
--
Pozdrawiam ziggy
darecki napisał(a):Wymiana panewk bez szlifu wałuAlbo panewki są dobre/wał też , albo wał /panewki mają rysy i trzeba szlifować. Wymieniać panewki bez szlifu-bez sensu.
ziggy napisał(a):Wymiana panewek bez szlifowania walca smierdzi badziewiarstwem jak juz chcesz wymieniac koniecznie panewki to pociagnij walec to tylko 2 stowy mysle ze to nie wiele w skali projektu. Poza tym czy ktos to mierzyl czy tylko tak na oko ? I kolejna sprawa to tloki, mielrzyles je ? ile odeszly od wymiaru ze musisz je wymieniac ? ja mierzylem po prawie 300patykach i zeszly 4ry setki, bardzo zadko sie zdaza zeby w e7j dol byl do roboty przewaznie klopoty sa z czapka. Sprawdz to dokladnie bo szkoda kasy.
Pozdraiwiam Ziggy
ziggy napisał(a):Wracajac do cisnienia w kolektorze to racja tylko ze w torbie jest dokumentacja od kangurkow a ja mialem to w megance i tam bylo to zakazenie z mono-wtryskiem tam w/g mojej dokumentacji jest 1.06.
biorę go na przesłuchanie w tych tematach.
Mono wtrysk do listwy wtrysków?????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości