Bo ja w drugim autku (Ford Scorpio 2,9 V6) do tyłu włożyłem ostatnio klocki sławetnej marki ....? ($%$#@ zapomniałem, ale tańszych nie było) i zachowują sie bardzo przyzwoicie

Lucass napisał(a):kavka, to nie zostaje Ci nic innego jak jednak udostępnić skoczka Wizowi, a on Ci przemodeluje i klocki i tarcze i sprzęgło..., wtedy przynajmniej z czystym sumieniem będziesz je mógł wymienić
![]()
No i zrobi test na maksymalną przepustowość przewodów paliwowych i pompy![]()
Tylko co na to wszystko Twój sponsor![]()
Wiz napisał(a):Widze ze zapomniales jeszcze o ....
Wiz napisał(a):P.S. Bullitt to nie prawda ze ich PONOC nie ma, bo ich NA PEWNO nie ma
kavka, to nie zostaje Ci nic innego jak jednak udostępnić skoczka Wizowi, a on Ci przemodeluje i klocki i tarcze i sprzęgło... Twisted Evil, wtedy przynajmniej z czystym sumieniem będziesz je mógł wymienić Wink
No i zrobi test na maksymalną przepustowość przewodów paliwowych i pompy Laughing
Tylko co na to wszystko Twój sponsor Question Rolling Eyes
Widze ze zapomniales jeszcze o czyszczeniu uklady wydechowego spalinami pod wysokim cisnieniem, tescie ukladu kierowniczego i jezdnego na duze przeciazenia boczne oraz napewno myslales o zmianie ogumienia na przyszly sezon letni. 195 na 15" naprewde dobrze sie prezentuja i zachowuja w warunkach drogowych Wink
Kavka poprosze na poczte filmik Twisted Evil
Oj nie chciałem tak kavki straszyc Wink Ciekawe czy u mnie są od ręki, bo EBC bez problemu. Znalazłem optymalne rozwiazanie - musisz potestowac, zaraz zamówisz Mr. Green Mr. Green Mr. Green
kavka napisał(a):Oponki byłyby OK gdyby nie to że mamy już te aluski 14' ... Wiem że można sprzedać![]()
![]()
kavka napisał(a):Aj ja specjalnie teraz bede butował po hamulcu coby szybciej je zajechać![]()
IMHO wiekszego sensu nie ma. Autko zapewne na codzien spokojnie jeździ, wiec ciut szersze i lepsze 14 wystarczą.
Po co zajechac? Mozna spalic, mam praktykę chetnie pomoge Laughing Laughing Laughing
kavka napisał(a):O to mnie pocieszyłeśA tak BTW jakie polecasz dobre oponki 185 bo szersze nie wejdą na tą felge
kavka napisał(a):O to to to![]()
Najwyżej zrobie tak jak Wiz na spocie ... 140 i hamowanko
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości