S3... na pocz±tek: Skoro nie lubisz zaznaczaæ tego ma³ego kwadraciku, obok którego widnieje napis: "Zgadzam siê na przetwarzanie moich danych (...)" i chronisz swojego "em³eja"

to proponuje Ci chocia¿ cz³onkowstwo w naszym klubie! Innych ch³opakom z KKP, uda³o siê mnie przekonaæ, ¿e sam jestem klubowiczem!

i na mocy mi przez nich danej wzywam Ciê do cz³onkowstwa! Nie musisz mieæ Kangoora, czy byæ jego maniakiem - jak my - wystarczy ¿e masz chêæ z nami kangoomaniakami ponawijaæ od czasu do czasu, a byæ mo¿e uda nam siê przekonaæ Ciebie do tego fajnego autka i mo¿ê kiedy¶ do³±czysz do nas na spotach (planujê za jaki¶ czas zoorganizowaæ w Sulistrowicach)

. Kolejnym plusem jest to, ¿e bêdziesz mia³ pe³ne prawa na forum i powiadomienie mailowe! Na co wiêc czekasz stary?
Hmm... pytasz o mnie... wiêc powiem co nieco o sobie! Jestem takim sobie skromnym cz³ekiem i szwêdam siê tu tu, to tam! Student?

taaak - a czemu nie? Studiowaæ mo¿e ka¿dy! Ja w³asnie skoñczy³em studia informatyczne w Wa³brzychu, w tym roku zacze³em studia na AE Wroc³aw - te¿ informatyka. NIeststy nie idzie mi za dobrze i choæ studiujê zaocznie, to ¿a³ujê ¿e siê po¶pieszy³em w tym roku! Widzisz.. mam ma³e problemy zdrowotne po ma³ej czo³ówce 3 miechy temu! (odsy³am do lektury:
http://www.kangoo.schron.pl/modules.php ... 3e63352ba2 ). Na codzieñ, do czasu wypadku, pracowa³em w rodzinnej firmie kamieniarskiej! Potrzebujesz nagrobek, albo co¶ z kamienia - schody, parapety?? Wal jak dym! A z t± geologi± to trochê przesadzi³ê¶

Lubiê ¦lê¿e, ale nie a¿ tak!

. No co¿, chyba tyle o mnie!
Znam kilka fajnych miejsc w okolicach! D³ugo by opowiaaæ! Zale¿y co Ciê interesuje! ¦lê¿a natomiast kryje w sobie wiele tajemnic i fajnych zakamarków, wiêc kiedy siê tam wybieram w celach relaksowych - to staram siê wybieraæ drogê jakiej jeszcze nie znam! Zawsze jestem mile zaskoczony! Kamienio³omy s±, ale te stare i jeszcze luddzie p³ywaj±. Te nowe zosta³y osuszone i s± ponownie exploatywane. Bêdkowice na na swoim miejscu! Sulistrowice te¿ - rowery wodne z roku na rok s± wycofywane, ale kajaki zawsze dostêpne! A najwspanialsze sercówki, s³odkie jak miód, wielkie jak jab³ka

z roku na rok s± coraz smaczniejsze! S³owem - tylko jedna taka Sobótka (i okolice) na ¶wiecie!
ehh x ehh (czyli ehh do kwadratu)

PzDr . . .