Na wstępie wyjaśnienie jak to się stało że do was dołączyłem.
Tak więc byłem sobie szczęśliwym posiadaczem Twingusa w którym musiałem tylko raz rozebrać deskę aby wymienić żaróweczki podświetlające liczniki. Sprzedałem autko gdyż dostałem służbową astrę którą tydzień temu zamieniono mi na Kangurka 19dTi 2001r.
Pierwszą rzeczą jaka wyszła to brak 1 i 2 biegu dmuchawy. Chcąc ją naprawić dotarłem na wasze forum i tu ...

1.Wentylator nie działa (ale już znalazłem opis tego tematu)
2.Do zbiorniczka z płynem do szyb mogę wlać tylko 1/2 szklanki płynu bo cała reszta pięknie wylatuje gdzieś dołem

3. Oświetlenia kabiny - brak
4. Podświetlenia pokręteł nawiewów brak
5. Ktoś wymienił przedni zderzak i dał taki z halogenami ale już ich nie podłączył ( a w manetce jest tylko miejsce na tylnie),
6. Ogrzewanie tylnej szyby (elektryczne) nie działa
7. Manetka od wycieraczek przedniej szyby uruchamia tylni spryskiwacz, a ta przekręcana część od spryskiwacza tylniej szyby uruchamia spryskiwacze przednie. Wycieraczki chodzą poprawnie.
Całości dopełnia "piękny" rozsuwany dach w tylniej części auta który się zamyka ale powyżej 110 furkocze jak ...

Mam nadzieje że na tym forum znajdę pomoc i wyrozumiałych ludzi, gdyż często pracuję fizycznie i już przy 2 stronie danego tematu (czytając wieczorkiem) zasypiam, przez co długie przeszukiwanie forum raczej się nie sprawdzi. Tak więc z góry przepraszam jeśli będę zamieszczał tematy które już były.
Pozdrawiam wszystkich na forum.
P.S. Mam nadzieję że reszta elementów będzie działać i nic więcej nie znajdę

Może ktoś z poznania miał takie problemy i ma ochotę pomóc bliźniemu?