Czy to źle?

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez Rafal środa, 13 kwietnia 2005, 14:23

to sie porobiło... Witaj Sabino!! Niczym sie nie przejmuj, Mona daje sobie swietnie rade, wiec i Ty dasz... Coprawda Mona to czasem Mona, a czasem Mon (Paweł), ale teraz to juz zdecydowanie trzeba sie zachowywac. Zuwik, od teraz ogłaszam rozejm, tu są kobiety i nie wypada skakac sobie do gardeł. A pozatym jak ktos sie nie ogoli to niech na forum nie wchodzi I BASTA!!!
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez zuwik środa, 13 kwietnia 2005, 15:07

No niestety Sabina (znaczy się pani xyz - to szpieg :wink: ) już nas wtedy podglądała, więc musimy się pilnować, bo kto wie któż nas jeszcze "czyta" :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Mona środa, 13 kwietnia 2005, 17:39

ja myslę, że xyz ma w jedym rację - to prawie ;) męskie forum jest kulturalniejsze w zachowaniu niż niejedno kobiece, na jakim czasem urzęduję - jednak baby to się potrafią wziąć za włosy :wink: :lol: :lol: :lol:

zachowujecie się grzecznie jak panienki, nie ubliżając nikomu ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez AdiK środa, 13 kwietnia 2005, 19:02

Po co to się brać za włosy jak i tak wiadomo że Kangur Kangurkowi nie podskoczy :)
Pozdrawiam Adrian

Był KaleidoGwiezdnyPył 1.5dci75
Jest Peugeot 5008 2.0HDI
AdiK
Kangoomistrz 2009
Kangoomistrz 2009

Postprzez zuwik środa, 13 kwietnia 2005, 20:39

Mona napisał(a):jednak baby to się potrafią wziąć za włosy :wink: :lol: :lol: :lol:

zachowujecie się grzecznie jak panienki, nie ubliżając nikomu ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie ubliżasz, po prostu mało kto ma tu włosy odpowiednie do "brania się za" :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez xyz środa, 13 kwietnia 2005, 22:25

Ależ mnie rozbawiły te Wasze posty :lol: :lol: :lol: Napradę co jeden to lepszy. :D Wydaje mi się wprowadziłam małe ożywinie (tu posądzają mnie o terroryzowanie forum ;), tam z kolei o szpiegostwo 8), jeszcze troche i będę zmuszona wypłacać Wam odszkodowania za straty wyrządzone na umyśle :lol: ) ale to chyba dobrze, że coś nowego się dzieje.
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez Mona czwartek, 14 kwietnia 2005, 16:37

zuwik napisał(a):
Mona napisał(a):jednak baby to się potrafią wziąć za włosy :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie ubliżasz, po prostu mało kto ma tu włosy odpowiednie do "brania się za" :lol:

a wiesz, że to może być prawda - z wszystkich użytkowników znam osobiście tylko Pawła i Łukasza Admina, z czego pierwszego z nich nie mam szans wytarmosić :twisted:

wiosna, xyz, wiosna :D
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez jon104 czwartek, 14 kwietnia 2005, 16:49

zuwik napisał(a):Nie ubliżasz, po prostu mało kto ma tu włosy odpowiednie do "brania się za" :lol:

Grzegorz :!: Chciałeś coś może zasugerować :x
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik sobota, 16 kwietnia 2005, 15:26

Wiedziałem Janusz, że prędzej czy później się odezwiesz :wink: :lol: Otóż chciałem zasugerować, że długość włosa do złapania za powinna być w zakresie 3cm do nieskończoność, a ponieważ statystycznie mężczyźni mają krótsze włosy od kobiet, prawdopodobieństwo znalezienia mężczyzny nie nadającego się do brania za włosy jest nieporównywalnie większe niż kobiety :) Wniosek z tego niezwykle skomplikowanego wywodu (starałem się jak mogłem :wink: ) jest oczywisty: wszystko co chciałem zasugerować to fakt, że właśnie obciąłem się na 0,5cm :P :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez xyz sobota, 16 kwietnia 2005, 15:55

Wiosna to czas porządków. Jak się okazuje porządków szeroko rozumianych - bo tych na głowie też. :lol: Żuwik pewnie się obciął zapobiegawczo 8) teraz coś nabroi i będzie na wygranej pozycji, bo nikt go za włosy nie chwyci. :D
P.S. Chyba że za te rękach lub nogach. :lol:
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne