kerry napisał(a):zuwik, wygląda na to, że jesteś chyba obiektem westchnień...

A potem się dziwią, że ja taki zapatrzony w siebie

Raider sory za szczerość ale wogóle nie jarzę... Lecisz hasłami jedno po drugim: zapatrzony w siebie, bez dystansu do siebie, kangoora. Stary ja nie żartuję: daj mi na priva skąd ty to bierzesz i po sprawie. Bo tłuc znowu, że wiem że kangoo ma wady i że nie usiedzę spokojnie jak ktoś wpada i wali prosto z mostu, że będzie nas zmieniał... Ile można... Co to ma do braku dystansu do siebie? ja po prostu nie będę milczał czytając coś takiego. Ja jakoś wiem, kiedy inni żartują, dla Ciebie to jakieś górnolotne fantazje o wyższości kangoora nad resztą aut, chyba nawet włącznie z ferrari - komu tu brak dystansu? Klimat w klubie jest doskonały i nie chcemy się pilnować i nie wywyższać NASZEGO KOCHANEGO KANGOORKA nad inne, bo Rajder pisał, że to nie prawda. Ale widzę, że się już prawie zadomowiłeś, bo
kilka osób poczuło sie głęboko wrecz dotkliwie urażonymi
to godne KKP przerysowanie. Mówię to po raz ostatni: krytykuj sobie kangoora ile chcesz, do woli, nie zabraniam, nie karcę. Niech do Ciebie dotrze, że szlag mnie trafił po przeczytaniu tego posta, w którym się aktualnie wypowiadam. Mam nadzieję, że to łatwe zadanie. Bo nam dobrze, nie potrzebujemy zmian. Jeśli masz inną wizję na ten klub - załóż nowy, będzie łatwiej